Effektiv träning av maxstyrka & power

Lär dig träna maxstyrka och power hos dina klienter

Under kursen kommer du utveckla din förståelse för hur du tränar maxstyrka och power på ett individanpassat och resultatgivande sätt. Under kursen kommer en av Sveriges mest meriterade tränare och atleter inom kraftsport, Stefan Ågren, ge dig de förmågor du behöver för att utveckla maxstyrka och power hos dina klienter. Förutom handfasta praktiska kunskaper kommer du även få mycket kunskaper kring strategier och principer för utveckling av power och maxstyrka.

Efter fullföljd utbildning erhålles DIPLOM som intygar din nya kunskaper.

I utbildningen ingår 2-dagars utbildning på Bosön samt tillgång till flexibla onlinestudier på vår onlineportal inför din utbildning.

Vem är utbildning för?

Utbildningen riktar sig till dig som vill ligga i framkant kunskapsmässigt gällande utveckling av maxstyrka och power.

För att gå utbildningen behöver du ha erfarenhet av att ha tränat andra eller ha annan utbildningserfarenhet inom träning. Kontakta oss gärna om du känner dig osäker kring vilka förkunskaper som krävs.

2

När du anmäler dig får du tillgång till vår onlinecommunity med tillgång till verktyg och onlineföreläsningar

Vad du kan förvänta dig

Från kursen kommer du lära dig att utveckla och höja maxstyrka respektive power hos dina kunder genom olika övningar, träningsprinciper och effektiv programdesign. Efter kursen kommer du med trygghet kunna vägleda både motionärer och idrottare mot bättre kraft och spänst.

  • Online (inför kursstart): Teoretisk bakgrund till utveckling av maxstyrka och power

    Du kommer lära dig viktiga taktiker och riktlinjer vid utveckling av maxstyrka och power. Kunskaper som kommer förberedda dig inför de lärarledda momenten ute på Bosön tillsammans med Stefan Ågren.

  • Modul 1: Framgångsrik utveckling av maxstyrka

    Under denna modul kommer du få lära dig olika metoder och principer för utveckling av maximal kraft i olika typer av rörelser och övningar. Vi lär dig också olika övningar och tekniker för att kunna utveckla kraften hos dina kunder.

  • Modul 2: Framgångsrik utveckling av power

    Under denna modul kommer du få lära dig olika metoder och principer för utveckling av spänst och explosivitet i olika typer av rörelser. Vi lär dig också olika övningar och tekniker för att utveckla spänst och explosivitet hos dina kunder.

INTRODUKTION AV LÄRARE

Ta del av tusentals timmar av samlade kunskaper och erfarenheter om vad som fungerar och inte fungerar från våra lärare. Många av våra lärare rankas som några Sveriges främsta experter inom sina respektive områden. Under kursen kan du vara trygg med att du får de verktyg och metoder som ger bäst resultat utifrån aktuellt forskning och kliniska erfarenhet.

Stefan Ågren

Stefan Ågren

Stefan är en av Sveriges mest erfarna tränare i utveckling av styrka och power. Han har en bakgrund inom kraftsport med flera nationella och nordiska mästerskapstitlar. Idag arbetar Stefan dels som fysioterapeut och dels som tränare åt den absoluta eliten inom tyngdlyftning och styrkelyft.

Collage över PT-utbildningen på Bosön

Gå din utbildning på Bosöns centrum för utveckling

Du går utbildningen på Sveriges modernas idrottsanläggning - Riksidrottsförbundets centrum för utveckling på Bosön. Förutom en unik utbildningsmiljö som ger dig tillgång till moderna lokaler och fin utrustning ger det dig också fantastiska möjligheter till lärande och nätverkande.

Några ord från tidigare studenter...

ANMÄL DIG TILL UTBILDNINGEN

styrka3

Effektiv träning av maxstyrka & power

6.995kr

Nollställ

Du får praktiska verktyg och kunskaper för att kunna utveckla maxstyrka och power hos dina klienter. Kunskaper som kommer från tusentals timmar samlade erfarenheter och studier (ovärderligt!)

→ Kunskaper kring teknik och design av övningar som utvecklar styrka och power

→ Förmågan att vägleda klienter inom träning av maxstyrka och power

→ Kunskaper kring vilka principer och taktiker som är viktigast för att lyckas med utveckling av spänst

→ Förmåga att skapa långsiktiga program mot utveckling av kraft och power

Utöver alla värden ovan kommer du få en oförglömlig helg tillsammans med våra lärare och andra tränare ute på Bosön.

 

Vanliga frågor

Få information om kommande utbildningsstarter till din mail

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll to Top