Ett kunskapsevent av tränare för tränare

Coaches Summit är ett årligt digitalt kunskapsevent från Tränarakademin som syftar till att bidra till fri kunskapsspridning mellan Sveriges tränare. Under våra summits delar Sveriges ledande tränare och experter med sig av sina kunskaper och erfarenheter fritt till dig som tränare och PT. Eventet är också en plattform för karriärutveckling och nätverkande mellan tränare.

Coaches transparent

Delta gratis och ta del av...

Coaches Collage

1.
Kunskaper och verktyg direkt från Sveriges ledande tränare och experter under våra livesändningar och paneldiskussioner

2.
Nätverk och nya relationer med andra tränare under våra diskussioner, meet-ups och grupper

3.
Ta ditt nästa kliv i tränarkarriären genom att ta del av nya arbetsmöjligheter och nätverka med företag

4.
Fortsätt din kunskapsutveckling  som tränare med våra Master Classes och Workshops (ingår vid köp av vårt tränarpaket)

Talare som varit med och delat kunskap

Screenshot 2021-09-15 at 12.34.00

Några ord från tidigare deltagare

UTVECKLA DINA TRÄNARFÖRMÅGOR

Newsletter Coaches summit 2021 (1)

Coaches Summit är tillbaka! Den 15-16 november har du möjlighet att ta del av kunskaper från några av Sveriges främsta tränare.  Boka din biljett idag och nätverka med 1500 andra tränare och aktiva på mässan  

 

Handla repriserna från vår tidigare summit

...Eller va med gratis på alla våra livesändningar under nästa Coaches Summit

IMG_1152

Ord från vår summitkapten

Om du arbetar som tränare eller har arbetat som tränare kan du säkert instämma i att det är otroligt givande att få arbeta med utveckling och vara en del av människors resa mot bättre prestationer och hälsa.

Tränaryrket är fantastiskt, men ibland kan det var svårt att både få tid över och att finna duktiga kollegor att dela sina kunskaper med. I ett yrke där man ger så mycket av sig själv för att utveckla andra är det heller inte alltid lätt att kunna prioritera sin egen utveckling i den utsträckning man kanske skulle vilja.

Därför har vi på Tränarakademin tillsammans med vårt närverk av tränare och talare skapat Coaches Summit - ett kunskapsdelnings event av tränare för tränaren.

Genom att två gånger per år öppna portarna till Coaches Summit hoppas vi kunna  bidra till ett ökat utbyte av erfarenheter för alla som verkar för fysisk utveckling och bättre hälsa, oavsett idrott och inriktning.

En plats där vi med ett öppet sinne delar med oss av våra kunskaper till varandra utan motkrav och där alla oavsett ekonomisk situation har möjlighet att delta på alla föreläsningar.

Vi är såklart ödmjuka inför uppgiften men ambition är tydlig - att fortsätta utveckla Sveriges tränarcommunity tillsammans med er tränare.

Hoppas att du vill följa med oss på den resan

Jakob Dehnisch

VILL DU DELA MED DIG AV DINA KUNSKAPER?

Vi söker alltid nya talare till Coaches Summit som vill bidra till kunskapsspridning och utveckling av tränaryrket.

Vanliga frågor

"Är det verkligen gratis att vara med på alla liveföreläsningar?"

Ja det är 100% gratis att vara med live. Genom att dela med oss av kunskaperna fritt vill vi och våra talare göra eventet tillgängligt för alla tränare (eller aktiva) där ute. Vi är övertygade om att det också är det bästa sättet att kunna bidra till en positiv utveckling för er deltagare, våra talare och vi som står bakom mässan.

"Kan jag se föreläsningarna i efterhand?”

Ja det kan du genom att köpa till vårt reprispaket. När du gör det får du tillgång till alla repriser i ett år till en kostnad av tre stycken storstadsluncher. När du köper något av våra paket är du samtidigt med och stöttar vår community och utvecklingen av mässan.

“Vart hittar jag schemat och information om alla föreläsningar?”

Du hittar schemat genom att besöka sidan för den aktuella mässan (denna sida är endast en modersida för alla våra summit)

“Är man välkommen på mässan även om man inte är tränare?”

De kunskaper som ges riktar sig primärt till tränare men självklart får alla som har ett intressen för träning och utveckling vara med - the more the merrier...

“Hur kan jag nätverka med andra tränare från mässan?”

Gå med i vår FB grupp Coaches Network. Gruppen är öppen för dig som har erfarenhet från tränarrollen.

“Hur kommer jag i kontakt med er support?”

skicka ett mail till summit@tranarakademin.se så hjälper vi dig

Rulla till toppen